Salgsbetingelser

Vilkår & betingelser
Frakt og Leveranse
Vi har fri frakt på alle bestillinger som er over 1500kr og vi tilbyr fri returfrakt med bruk av ferdigfrankert returseddel om du ønsker bytte av størrelser på klær og beskyttelser. Vårt mål er å levere vare som er på lager innen 3-7 dager, man-fred.arbeidsdager. Leveringsstiden kan utvides noen dager ved eventuell henting av varer fra eksternt lager som inngår i vår lager status. Vi leverer kun til fastlands Norge, ikke til Svalbard og Jan Mayen. Dette gjelder ikke express frakt, hvis du ønsker dette vil kostanden dekkes av kjøper ikke selger.

Vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at gratis frakt ikke gjelder for store produkter som telt, dekk og andre store og tunge produkter. Det tilkommer da et fraktgebyr på 99kr på din bestilling.

Denne avgiften får du bare en gang per bestilling. Du kan derfor legge til 100 produkter i din bestilling uten å tenke på ekstra fraktkostnader.

Returer

Vårt ønske er at det skal være enkelt for våre kunder å returnere en vare for bytte eller for heving av kjøpet. Med i alle bestillinger som vi sender fra vårt eget lager skal det følge med ferdigfrankert returadresselapp som du enkelt klistrer på returpakken, og returskjema som du legger ferdig ifylt med all informasjon ned i pakken. Returen er allerede ferdigfrankert av oss og eventuell returfrakt ved heving av kjøp eller bytte av reservedeler vil bli justert i etterhånd. Har du noen spørsmål som gjelder vår håndtering av returen er du velkommen til å kontakte vår kundeservice slik at vi kan hjelpe deg. Vi har ikke retur på Outlet-varer som er rabattvarer.

Vi refunderer ikke egne betalte portoavgifter på returer. Om du ikke har en returadresselapp skal du kontakte vår kundeservice slik at vi kan hjelpe deg med en ny returadresselapp. Samtlige returnerte varer skal være ubrukte og ha originalemballasjen intakt. Original emballasje er skokartong for sko, plastikk for klær etc. Ønsker du å returnere en vare for bytte eller heve kjøpt og ikke har returadresselapp: Logg inn og skriv ut ny returadresselapp med linken under.

BRING RETUR ADRESSELAPP
https://www.bring.no/retur/
Kode innlogging: 01018909
Skriv in ditt bestillingsnummer i feltet "Referanse":
NB! NB! Ett unntak for våre vanlige returrutiner gjeller for returer av vårt Mrexx Motor. Returfrakten for dette vil være på 300kr og vil bli trekt på refunderingen av kjøpet. Vennlig kontakt vår kundeservice for mer informasjon.

Betalingsalternativ
Vi bruker Klarna som leverandøren av kassen vår. Dette innebærer at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna når siden med kassen er lastet opp, for at Klarna skal håndtere ditt kjøp. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

Nets- Visa og Mastercard

Enkle og sikre betalinger! Alle våre betalingsmetoder er sikre og vi utnytter bare betrodde betalingsleverandører som Klarna, Nets, Visa, Mastercard

Kjøpevilkår

1. Kjøp
Ved bestilling treffes avtale om kjøp først når Pierce AB(Org.nr: SE 55676315-9201) bekrefter bestillingen med en ordrebekreftelse. Ordrebekreftelsen genereres automatisk av Mrexx Motor sin database uten manuell kontroll. Ved eventuelle feilaktigheter i f.eks. oppgitt pris, leveransetid etc. forbeholder vi oss retten til å korrigere dette i etterhånd. Vi inngår bare avtaler med myndige personer (18 år).

Mrexx Motor har full eiendomsrett og salgspant i samtlige varer til kjøpesummen er i sin helhet betalt av kunden.

Kontrollere alltid!
Innen du monterer reservedeler ber vi deg om å alltid kontrollere at varen du har mottatt er korrekt og passer som beskrevet i produktinformasjonen. Vi tar derfor ikke ansvar for skader som oppstår ved montering av feilaktige eller feil leverte varer. Eventuell erstatning for feilaktige eller feil leverte varer er begrenset til varens innkjøpspris.

Salgsvarer kan ikke bestilles. Gjelder bare lagervarer i butikk. Om det ikke blir spesifisert på nettsiden.2. Leveranser - Leveransetid
Normal leveransetid er innen 3-7 dager (Mand- fred) etter at vi har mottatt din bestilling. I de tilfeller en vare må bestilles fra leverandør, kan leveransetiden bli 1-3 dager lengre. Melding om eventuelle avvikelser fra den normale leveransetiden (eller avviksinformasjon på vår nettside) får du i samband med ordrebekreftelsen. Du har i forbindelse med kjøpet muligheten til å avstå alternativt endre din bestilling.

Frakt Posten Norge - Bring eller Postnord Bestillinger leveres som pakkepost. Det innebærer at godset sendes til din nærmeste Posten Norge i Butikk hvor du henter pakken.

Når din leveranse ankommer til Posten Norge vil det bli sendt en SMS-melding til deg. Det er derfor viktig at du oppgir ditt korrekte mobilnummer ved bestillingen. Pakker som ikke hentes ut vil etter 14 dager bli returnert til avsender.

Forsinkelser
Om det oppstår forsinkelser på din leveranse vil vi melde fra om dette via e-post. Som vår kunde har du alltid rett til å heve kjøpet ved forsinkelser. Vi vil gjøre alt som står i vår makt for å fullføre din bestilling. Det kan finnes tilfeller som gjør det umulig å fullføre bestillingen - f.eks. hvis en av våre leverandører ikke kan fullføre sine forpliktelser til oss. Vi forbeholder oss retten til å fraskrive oss fra all erstatning til våre kunder gjeldende forsinkelser av leveranser.

Transportrisiko

Mrexx Motor står for transportrisikoen, dvs. risikoen for at varen skades eller kommer bort under transport fra vårt lager til din leveranseadresse. Du står for risikoen ved en eventuell retur til oss.

Skadet gods
Når du mottar varen(e) du bestilte er det viktig at du umiddelbart kontroller pakken(e). Skulle emballasjen være skadet må du melde fra om dette direkte til vårt fraktombud, alternativt fraktbilsjåfør. Ta alltid vare på den bekreftelsen du får på at ditt gods er skadet.

Feil leverte varer
Mrexx Motor ser over hver forsendelse før den sendes. Skulle varen enda være skadet eller feilhåndtert når den kommer, så tar vi hånd om feilen uten ekstra kostnader. Har Mrexx Motor konstatert at produktet er feilhåndtert eller skadet så bytter vi ut den.

Uavhentede varer
Henter du ikke ut din bestilling ser vi oss nødt til å debitere deg 99kr i returfrakt kostnader.

3. Betaling
Prisene på Mrexx Motor oppdateres i realtid og vises inklusive moms. Prisene er oppgitt i Norske kroner. Kostnader for frakt og avgifter for betaling kan tilkomme. Ingen øvrige skatter eller avgifter tilkommer. Vi har flere smidige betalingsalternativ slik at det skal være enkelt for deg å handle hos oss.

I sammarbeid med Nets kan vi tilby deg muligheten til å dele opp din betaling.


Har du flere spørsmål eller funderinger er du velkommen til å ringe Nets +47 08989


Betalingsvilkårene er på 14 dager. Ved for sen innbetaling utgår et purregebyr med det beløp som er tillatt iht. loven, per 15. feb. 2016, 65kr, samt forsinkelsesrente med 22%. Sedvanlig kredittopplysning skjer uten kopi til kunden, og dine varer kan bare leveres til folkeregistret adresse.

Postoppkrav - Betal i butikk når du henter din pakke.

Betal dine produkter samtidig som du henter ut din pakke på postkontoret. Et postoppkravsgebyr på 50kr tilkommer. Observer at du bare kan hente ditt gods via tjenesten Postoppkrav når du betaler med kontokort eller kontant.

Kortbetaling - Smidig, enkelt og sikkert
Betal sikkert med kredittkort! All informasjon sendes kryptert via SSL slik at ingen utenforstående kan lese kort opplysningene. Vi aksepterer Visa og MasterCard. Ingen ekstra gebyrer tilkommer ved kredittkortkjøp.

Faktura - Handle nå, betal om to uker.

Som kunde kan du også velge å betale med faktura, noe 24MX gjør i samarbeide med Klarna som da har ansvaret for kredittbedømmingen, advisering og betalingsmottak. Ved neste betaling med faktura må personnummer oppgis i ruten Dine opplysningerª og overstiger totalsummen 6 000kr må også bestillerens årsinntekt oppgis.

Betalingsvilkårene er på 14 dager. Ved for sen innbetaling utgår et purregebyr med det beløp som er tillatt iht. loven, per 15. feb. 2016, 65kr, samt forsinkelsesrente med 22%. Sedvanlig kredittopplysning skjer uten kopi til kunden, og dine varer kan bare leveres til folkeregistret adresse.


Postoppkrav - Betal i butikk når du henter din pakke.
Betal dine produkter samtidig som du henter ut din pakke på postkontoret. Et postoppkravsgebyr på 50kr tilkommer. Observer at du bare kan hente ditt gods via tjenesten Postoppkrav når du betaler med kontokort eller kontant.

Kortbetaling - Smidig, enkelt og sikkert
Betal sikkert med kredittkort! All informasjon sendes kryptert via SSL slik at ingen utenforstående kan lese kortopplysningene. Vi aksepterer Visa og MasterCard. Ingen ekstra gebyrer tilkommer ved kredittkortkjøp.

Ved kjøp med faktura MÅ faktura betales av kunde innen betalingens sist dato utgår. Det er kundens ansvar at faktura betales i tide. Påminnelse avgifter for forsinket innbetaling av faktura SKAL kunde selv stå for.

4. Reklamasjonsrett
Mrexx Motor følger konsument kjøpsloven. Reklamasjonsrettigheter dekker bare opprinnelige feil, dvs. feil som var med i varen ved leveranse. Din følgeseddel er for enkelhetens skyld din kvittering. Den skal ligge i selve pakken.

Mrexx Motor tar ikke ansvar for følgeskader ved montering av feilaktige eller feil leverte varer. En eventuell erstatning for feilaktige eller feil leverte varer er begrenset til varens innkjøpspris hos vår leverandør.

Ta vare på kvitteringen da dette kreves ved en reklamasjon.

Ønsker du å reklamere en vare ber vi deg kontakte Mrexx Motor kundeservice

Mrexx Motor følger lovverket og Forbrukerombudets anbefalinger ved en eventuell tvist.

5. Åpent kjøp og bytte
Ved kjøp med faktura MÅ faktura betales av kunde innen betalingens sist dato utgår. Det er kundens ansvar at faktura betales i tide. Påminnelse avgifter for forsinket innbetaling av faktura SKAL kunden selv stå for. Faktura SKAL ikke sendes med i retur pakken ved bytte av varer.

Vi har gjort det enkelt for deg som kunde å bytte eller returnere en vare. Med i din pakke fra Mrexx Motor finnes det en ferdigfrankert returadresselapp som du skal klistre på returpakken. Returadresselappen gjelder som betaling når du leverer returpakken på PostenNorge. Legg med ferdig ifylt returskjema slik at vi vet hvem du er og hva du ønsker å gjøre med din retur.

Ønsker du å bytte en vare eller returnere varer som leveres på palle må du selv bekoste returfrakten. Returseddelen kan ikke å anvendes for palle leveranser. Du kan bytte eller returnere alle varer innen 60 dager fra innkjøpsdato om varene er ubrukte i sin originalemballasje. Dessverre kan vi ikke ta elektriske-artikler som CDI-bokser eller tenningssystem i retur. Vi kan heller ikke ta spesialbestilte varer som ferdig trykte trøyer og dekaler i retur. Det samme gjelder for livsmiddel som kosttilskudd og energidrikker og shims- og dyser.

Bytte av klær og beskyttelser:

Vi bekoster tur/returkostnaden ved bytte av størrelser på klær og beskyttelser. Gjelder kun ett(1) bytte og bare når du bruker vedlagte returseddel. Ett bytte som ikke kan gjennomføres pga. brist på varer hvor kunden velger retur blir behandlet som en retur med påførende returfrakt på 99kr.

Bytte av øvrige produkter(hardparts-reservedeler):
Kunden betaler bare 99kr for returfrakten. Kostnaden reguleres i etterhånd ved at vi sender varen i postoppkrav og kunden betaler kun 99kr når varen hentes ut.
Fri retur gjelder ikke for Mrexx Motor pga. vekt og størrelse. Vi vil derfor ta ut en returfrakt på 300kr For Mrexx Motor.

Jeg vil levere/returnere en vare
Du betaler bare 99kr for returfrakten, kostnaden reguleres i etterhand på refusjonen av kjøpet

Hvis du ikke har returfraktseddelen eller at den er eldre enn 60 dager, MÅ du ta kontakt med Mrexx Motor kundeservice slik at vi kan sende deg en ny returfraktseddel.

NB! NB! Fri retur gjelder ikke for Mrexx Motor pga. vekt og størrelse. Vi vil derfor ta ut en returfrakt på 300kr for Mrexx Motor.

Refundering?

Oppgi ditt bankkontonummer. Om du har handlet på faktura skal denne betales i sin helhet til Nets. Du vil deretter bli kontaktet av Nets for refundering til din konto. Kjøp på postoppkrav utbetales til din konto som du oppgir på returskjema.

Vi refunderer ikke egne betalte portavgifter på returer. Om du ikke har en returadresselapp skal du kontakte vår kunderservice slik at vi kan hjelpe deg med en ny returadresselapp.

6. Angrerett
Du har angrerett iht. angrerettloven. Om du vill utnytte din angrerett skal du gi oss beskjed om dette innen 14 dager fra den dagen du tok imot varen eller en vesentlig del av denne. Varen skal leveres tilbake til oss i samme uforandrede tilstand som du fikk den. Du står selv for returfrakten og vi vill innen 30 dager fra det vi tatt imot varen betale tilbake kjøpesummen. Dette gjelder ikke Outlet-varer som allerede har nedsattpris eller kampanje varer.